Santander refinansiering

SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 65.000 kr, over 5 år, effektiv rente: 16,33%, kostnad: 28.244 kr, totalbeløp: 93.244 kr

Nøkkeltall

Effektiv rente: Fra 08,60%
Lånebeløp:
10 000 – 350 000
Nedbetalingstid: 15 år
Aldersgrense: 23 år
Inntektskrav: 200 000

Generell info om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS ble stiftet i 2001, og er en del av finanskonsernet Banco Santander – som er verdens 5. største bank. Hovedkontoret for Norden ligger på Lysaker, like utenfor Oslo. I 2014 kjøpte Santander opp GE Money Bank’s virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, og selskapet er dermed ledende i Norden innen lån uten sikkerhet.

Ønsker man å refinansiere for å få mer oversikt over privatøkonomien, kan Santander Bank tilby dette. I tillegg har banken forbrukslån, kredittkort samt bil- og fritidslån. Ved å samle dyr kredittkortgjeld til ett lån hos Santander, kan man få redusert månedsutgiftene betraktelig. Man slipper også å betale månedsgebyr til de forskjellige kreditorene. Dersom man ønsker det, er Santander behjelpelig med å innfri gjelden til kreditorene.

Velger man å refinansiere hos Santander, kan man betale ned lånet på opptil 15 år. Dette kan lønne seg for personer som har behov for å redusere utgiftene hver måned. Man kan velge å låne opptil kr. 350.000,- hos Santander Bank, og alle lån under kr. 70.000,- er gebyrfrie. Ønsker man å låne over 70.000,- vil det tilkomme et månedsgebyr på kr. 70,- samt et etableringsgebyr på kr. 950,-.

Her er det viktig å merke seg at ordinære forbrukslån fra Santander har en maks nedbetalingstid på 5 år. Tilbudet om 15 års nedbetaling gjelder derfor kun ved opptak av refinansieringslån. 

Dersom du føler at Santander er rett bank for dine behov, kan det være nyttig å vite at søknadsprosessen er rask og enkel. Får man innvilget et lån til refinansiering hos banken, kan man signere låneavtalen med Bank-ID. Som god kunde hos Santander har man rett til å få opptil 3 betalingsfrie måneder i løpet av ett år. Tjenesten koster kr. 245,- pr. gang, men kan være aktuelt og praktisk dersom man f.eks. får uforutsette utgifter.

Fordeler

Santander Bank tilbyr privatpersoner lån til refinansiering for å få en bedre og mer oversiktlig økonomi. Det er en stor fordel at man slipper man unna månedsgebyrer og etableringsgebyr ved lån opptil kr. 70.000,-. Et annet pluss er at man kan få betalingsfrie måneder ved behov hos Santander. Dersom man ønsker det, kan banken også tilby betalingsforsikring på alle lån.

Ulemper

Noe som trekker i negativ retning ved refinansiering hos Santander Bank, er månedsgebyret som tilkommer ved større lån. Har man fått innvilget et lån mellom kr. 70.000,- og 350.000,-, må man belage seg på å betale kr. 70,- i gebyr hver eneste måned. Dette er høyere enn hva andre banker på markedet krever.

Vilkår for å søke

Ønsker man å søke et lån til refinansiering, må man fylle visse kriterier. Santander Bank krever at man har fylt 23 år og at man har bodd i Norge i minimum 3 år. Det kreves også at man har en årlig inntekt på kr. 200.000,- eller mer. I tillegg må man ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkasso-saker.

SØK NÅ
Annonselenke

Meny