SØK NÅ
Annonselenke
Eff.rente 9,61%, 150.000,-, o/5 år, etabl.geb. 900,-, Totalt: 195.720,-

Nøkkeltall

Effektiv rente:Fra 6,81%
Lånebeløp:
10 000 – 500 000
Nedbetalingstid:1-15 år
Aldersgrense:20 år
Inntektskrav:120 000

Generell info om Lendo

Selskapet Lendo eies av Schibsted-konsernet og Finn.no. Lendo formidler både forbrukslån og lån til refinansiering i samarbeid med 10 forskjellige banker – deriblant Santander Consumer Bank, Instabank og Easybank.

Schibsted er et av Nordens største mediekonsern, og i Norge eier selskapet Aftenposten, VG, Bergens Tidene og Dine Penger.

Sammenlignet med andre långivere ligger Lendo nesten helt i topp, kun slått av Aconto. Sistnevnte tilbyr et høyere antall samarbeidspartnere.

Dersom man ønsker å refinansiere via Lendo, vil man via èn søknad motta tilbud fra flere banker. Dermed kan man velge refinansieringslånet med lavest mulig rente. Har man mye kredittkortgjeld og smålån, er Lendo behjelpelig med å finne akkurat det lånet som passer ut fra søkerens økonomiske situasjon. Med et refinansieringslån får man lavere rente, færre gebyrer og bedre oversikt i privatøkonomien.

Renten fastsetter individuelt, og vil variere fra bank til bank. De forskjellige aktørene foretar en kredittsjekk, og renten blir bestemt etter en helhetsvurdering av søkerens økonomi.

Ved å benytte Lendo, har man mulighet til å sammenligne lånetilbud fra opptil 10 banker – og man slipper å sende inn lånesøknaden til hver av bankene. Man sparer dermed mye tid på selve søknadsprosessen. Lendo lover dessuten at man skal få raskt svar på søknaden om refinansieringlån, senest i løpet av 24 timer.

Lånetilbudene er uforpliktende, og man har en frist på 30 dager for å bestemme seg for hvilket lån man ønsker å takke ja til.

Fordeler

En stor fordel ved å velge Lendo, er at man sparer tid på selve søknadsprosessen. Ved å motta flere tilbud, kan man sammenligne lånetilbudene – og deretter velge det gunstigste lånet. En annen fordel er at man kan velge å betale ned lånet i løpet av 12 år, noe som gir lavere månedskostnad. I tillegg har man mulighet til å låne helt opptil kr. 500.000-.

Lendo kan også tilby trygghetsforsikring på lånet, dersom dette er ønskelig.

Ulemper

Etableringsgebyret på kr. 900,- er relativt høyt, og søker man større lån på 150.000 eller mer – kreves det som oftest en medsøker. Ved større lån kreves det også at man har inntekt på kr. 200.000 eller mer.

Vilkår for å søke

For å kunne søke lån til refinansiering, kreves det at søkeren er i aldersgruppen 20 – 70 år. I tillegg må man være norsk statsborger, og ha en årsinntekt på 120.000,-. Det kreves også at søkeren ikke har betalingsanmerkninger eller inkassokrav på søknadstidspunktet.

Inntektskravet gjelder for lån under kr. 150.000,-. Skal man søke om større lån, må man kunne dokumentere en årlig inntekt på kr. 200.000,-.

 

SØK NÅ
Annonselenke