Lendo refinansiering

SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 170.000 kr, over 7 år, effektiv rente: 13,33%, kostnad: 86.048 kr, totalbeløp: 256.048 kr

Nøkkeltall

Effektiv rente: Fra 6,86%
Lånebeløp:
10 000 – 500 000
Nedbetalingstid: 1-15 år
Aldersgrense: 20 år
Inntektskrav: 120 000

Generell info om Lendo

Selskapet Lendo eies av Schibsted-konsernet og Finn.no. Lendo formidler både forbrukslån og lån til refinansiering i samarbeid med 15 forskjellige banker – deriblant Santander Consumer Bank, Instabank og Easybank.

Schibsted er et av Nordens største mediekonsern og eier blant annet mediehusene Aftenposten, VG, Bergens Tidene og Dine Penger.

Sammenlignet med andre långivere ligger Lendo nesten helt i topp, kun slått av Scoopr. Sistnevnte tilbyr et høyere antall samarbeidspartnere.

Dersom du ønsker å refinansiere via Lendo vil du via èn søknad motta tilbud fra flere banker. Dermed kan du velge refinansieringslånet med lavest mulig rente. Har du mye kredittkortgjeld og smålån er Lendo behjelpelig med å finne akkurat det lånet som passer ut fra din økonomiske situasjon. Med et refinansieringslån får du lavere rente, færre gebyrer og en bedre oversikt over egen privatøkonomi.

Renten fastsettes individuelt og vil variere fra bank til bank. De forskjellige aktørene foretar en kredittsjekk hvor renten blir bestemt etter en helhetsvurdering av lånesøkers økonomi.

Lendo gir deg muligheten til å sammenligne lånetilbud fra opptil 15 banker og du slipper derfor å sende inn en lånesøknad til hver av bankene. Resultatet er at du sparer mye tid på selve søknadsprosessen. Lendo lover dessuten at man skal få raskt svar på søknaden om refinansieringlån, senest innen 24 timer.

Lånetilbudene er uforpliktende og du har en frist på 30 dager til å bestemme deg for hvilket lån du ønsker å takke ja til.

Fordeler

En stor fordel ved å velge Lendo er at man sparer tid på selve søknadsprosessen. Ved å motta flere anbud kan man sammenligne alle lånetilbudene, og deretter velge det gunstigste lånet. En annen fordel er at man kan velge å betale ned lånet i løpet av 15 år, noe som gir lavere månedskostnad. I tillegg har man mulighet til å låne helt opptil kr. 500.000-.

Lendo kan også tilby trygghetsforsikring på lånet hvis det er ønskelig.

Ulemper

Etableringsgebyret på kr. 900,- er relativt høyt, og søker man større lån på 150.000 eller mer kreves det som oftest en medsøker. Ved større lån kreves det også at man har inntekt på kr. 200.000 eller mer.

Vilkår for å søke

For å kunne søke lån til refinansiering kreves det at søkeren er i aldersgruppen 20 – 70 år. I tillegg må man være norsk statsborger og ha en årsinntekt på minimum kr 120.000,-. Det kreves også at søkeren ikke har betalingsanmerkninger eller inkassokrav på søknadstidspunktet.

Inntektskravet gjelder for lån under kr. 150.000,-. Skal man søke om større lån, må man kunne dokumentere en årlig inntekt på kr. 200.000,-.

 

SØK NÅ
Annonselenke

Meny