Sambla refinansiering

SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 100.000 kr, over 9 år, effektiv rente: 9,92%, kostnad: 60.401 kr, Totalbeløp: 160 401 kr

Nøkkeltall

Effektiv rente:Fra 6,82%
Lånebeløp:
1 000 – 500 000
Nedbetalingstid:1-15 år
Aldersgrense:18 år
Inntektskrav:120 000

Generell info om Sambla

Sambla er en svensk låneformidler med kontor i Norge. Selskapet ble opprettet i 2014 og hjelper deg hente inn tilbud fra 15 norske banker og finansieringstjenester. Filosofien er at alle uansett bakgrunn, alltid skal få et best mulig banklån. Selskapet har 140 medarbeidere i Skandinavia som har hjulpet over 140 000 kunder få innvilget lån. Sambla har en høy kundetilfredshet med en score på over 9 av 10 hos Trustpilot, som er et globalt nettsamfunn for anmeldelser.

Alle banker tilbyr forskjellige kunder forskjellige betingelser. Det er derfor vanskelig å vite hvilken bank som er best for deg før du har sjekket. Sambla sjekker tilbud fra opptil ti ulike banker innen 24 timer fra du søker. Tilbudet er uforpliktende og tjenestene er gratis.

For tiden samarbeider Sambla med følgende banker: BB finans, Collector Bank, DNB Finans, Easybank, Gjensidige Bank, Ikano Bank, Komplett Bank, Santander Consumer Bank og Instabank. Selskapet formidler lån for refinansiering opp til 500 000 kroner og har ikke krav til pant i eiendom når du låner. Den effektive renten varierer mye fra bank til bank, der 6,19% er den beste satsen du kan oppnå.

Fordeler

Lånemeglerens samarbeid med 15 banker gir søknaden din meget god dekning, med muligheten til å oppnå gunstige betingelser.

Sambla har en høy score på kundetilfredshet, lav aldersgrense og kun 120 000 kr som krav til årsinntekt. Videre formidler Sambla lån selv om du har betalingsanmerkninger, noe som svært få meglere gjør.

Å sammenligne banker for å få det beste tilbudet tar tid og den tiden du sparer ved å bruke Sambla er en stor fordel.

Ulemper

Fordelene er mest tydelige når det gjelder Sambla. Det er vanskelig å peke på ulemper utenom at Sambla ikke tilbyr avdragsfrihet. Antallet partnerbanker er blant de høyeste vi kjenner til, og noe som trekker vurderingen av Sambla i positiv retning.

Vilkår for å søke

Når du søker lån i Sambla må du være minst 18 år gammel. Banken stiller krav til en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kr eller årsinntekt på 120 000 kr. Du må ha vært registrert i folkeregisteret i Norge i minst ett år og du kan søke enda du har betalingsanmerkninger.

SØK NÅ
Annonselenke

Meny