Real Finans

SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 65.000 kr, over 5 år, effektiv rente: 14,00%, kostnad: 29.093 kr, totalbeløp: 89.093 kr

Nøkkeltall

Effektiv rente: Fra 8,46%
Lånebeløp:
5 000 – 500 000
Nedbetalingstid: 15 år
Aldersgrense: 23 år
Inntektskrav: 180 000

Generell info om Real Finans

Real Finans er en av Norges eldste og største aktører som formidler lån uten sikkerhet til privatpersoner. Real Finans har eksistert siden 1987, og har sitt kontor i Fredrikstad. Selskapet er bindeleddet mellom søkeren og finansinstitusjonen, og Real Finans samarbeider med en rekke kjente norske banker – deriblant DNB, Ekspress Bank, Santander, yA Bank, Bank Norwegian, Resurs Bank, Ikano og BB Finans.

Ved å sende inn en lånesøknad til Real Finans, vil man kunne motta flere ulike tilbud. Dette gjør at man kan velge akkurat det lånetilbudet som har de aller beste betingelsene. I tillegg vil man spare mye tid på selve søknadsprosessen ved å benytte en låneformidler. Real Finans mottar rundt 900 søknader hver måned fra privatpersoner i Norge, og har lang erfaring med forbrukslån og lån til refinansiering.

Ønsker man å refinansiere dyre lån og kreditter via Real Finans, vil de jobbe for at søkeren skal få best mulig rente. De ulike bankene vil foreta en kredittvurdering, og denne er avgjørende med hensyn til om man får innvilget søknaden eller ikke.

Real Finans formidler forbrukslån, kredittkort, smålån og refinansieringslån, og man kan søke om lån opptil kr. 500.000,-. Dersom man vil refinansiere, kan det være aktuelt å velge lang nedbetalingstid – for å redusere de månedlige utgiftene. Hos Real Finans er maksimum nedbetalingstid 15 år.

Låneformidleren tilbyr rask behandling av lånesøknaden, og man får som regel svar samme dag.

Fordeler

Real Finans har en enkel og rask søknadsprosess, og man sparer mye tid ved å benytte en låneformidler. Istedenfor å sende inn lånesøknad om refinansiering til hver enkelt bank, kan man kun fylle ut ett søknadskjema. En annen fordel er at man kan få et refinansieringslån på15 år, noe som gir lavere månedskostnader.

Det er også et pluss at man kan låne helt opptil 500.000,-.

Ulemper

Det høye etableringsgebyret på kr. 950,- er en ulempe når man skal refinansiere via Real Finans. Det kreves også at søker er 23 år eller eldre. Dette er et noe strengere minimumskrav enn andre aktører på det norske markedet.

Vilkår for å søke

Real Finans krever at noen kriterier er oppfylt, før man kan søke om lån til refinansiering. Man må ha fylt 23 år og ha bodd i Norge de siste 3 årene. I tillegg kreves det at man har en årsinntekt på kr. 200.000,- eller mer.

Dersom man har betalingsanmerkninger eller innkasso-krav mot seg, vil man automatisk få avslag på søknaden.

SØK NÅ
Annonselenke

Meny