Opp Finans

opp2

Søknadsskjema

Annonselenke

Nøkkeltall

Effektiv rente:Fra 7,98%
Lånebeløp:
10 000 – 500 000
Nedbetalingstid:15 år
Låneeksempel:Lån kr. 65.000,- over 5 år. Effektiv rente: 18,35%. Etableringsgebyr: kr. 950,-. Totalt: kr. 97.798,-.

Generell info om Opp Finans

Opp Finans ble stiftet i 2012, og er en del av Gjensidige Bank ASA. Banken tilbyr forbrukslån til privatpersoner, og man kan selv velge om man ønsker å refinansiere eller benytte lånet til oppussing, uforutsette utgifter mm. Gjensidige Bank er igjen et datterselskap av det kjente forsikringsselskapet Gjensidige Forsikring – som har rundt 1 million norske kunder. Opp Finans har sitt hovedkontor i Oslo.

Ønsker man å søke lån til refinansiering hos Opp Finans, er søknadsprosessen enkel og rask. Man kan signere låneavtalen med Bank-ID, noe som fører til enda raskere behandlingstid.

Fordeler

Lån til refinansiering hos Opp Finans har en rekke fordeler, og først og fremst får man en mer ryddig økonomi med bedre oversikt og lavere månedskostnader. Opp Finans gir som oftest en lavere rente ved lån til refinansiering, selvom rentenivået fastsettes på bakgrunn av søkerens kredittscore.

Man kan låne opptil 500.000,- hos Opp Finans, noe som er relativt høyt i forhold til andre norske banker og finansieringsselskaper.

Det er også en stor fordel at man kan velge å betale ned på lånet i opptil 15 år, slik at man kan få enda lavere utgifter hver måned. Et annet pluss er at Opp Finans tilbyr rask behandlingstid på lånesøknader.

Ulemper

Opp Finans tilbyr ikke sine kunder avdragsfrihet eller betalingsutsettelse. Selskapet har dessuten et relativt høyt etableringsgebyr på kr. 950,-. Noe som også trekker i negativ retning er dessuten bankens faste månedsgebyr på kr. 50,-.

Vilkår for å søke

Vurderer man å søke lån til refinansiering hos Opp Finans, må banken grunnkriterier være oppfylt. Søkeren må ha fylt 21 år, og ha en årlig inntekt på minimum kr. 200.000,-. I tillegg kreves det at søkeren har bodd minst 3 år i Norge, og søkeren må ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkasso-saker.

Gå til søknadsskjema