SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 65.000 kr, over 5 år, effektiv rente: 17,80%, kostnad: 30.872 kr, totalbeløp: 95.872 kr

Nøkkeltall

Effektiv rente:Fra 8,46%
Lånebeløp:
10 000 – 500 000
Nedbetalingstid:1-15 år
Aldersgrense:25 år
Inntektskrav:250 000

Generell info om Online24

Online 24 er et selskap som formidler låneavtaler mellom privatpersoner og banker i Norge. Låneagenten samarbeider med bl.a. DNB, Collector, yA Bank, Svea Finans, Komplett Bank, BB Finans og Bluestep Finans. Online 24 har eksistert i mer enn 14 år på det norske markedet, og har hjulpet over 150.000 personer med å få lån uten sikkerhet. Hvis du ønsker en lånemegler med bedre dekning kan vi anbefale Sambla.

Online 24 har sitt kontor i Bergen, og gjennom deres nettside kan man søke om lån til refinansiering, forbrukslån eller brukskreditt. Selskapet vil videreformidle lånesøknaden til sine samarbeidspartnere, og søker vil motta lånetilbudene fortløpende. Man sparer masse tid på å benytte en lånemegler, istedenfor å måtte fylle i søknadsskjema hos hver enkel bank.

Dersom man får innvilget flere lån via Online 24, kan man sammenligne tilbudene og velge lånet med de beste betingelsene. Det er både gratis og uforpliktende å søke lån gjennom Online 24, og man har hele 30 dager på å bestemme seg for hvilket lånetilbud man ønsker å takke ja til.

Ønsker man et lån til å refinansiere dyr kredittkortgjeld eller smålån, kan det være lurt å søke om dette via Online 24. Man kan få innvilget et lån helt opptil kr. 500.000,-, og maksimum nedbetalingstid er 15 år. Med så lang nedbetalingstid vil lånets månedskostnader bli lavere.

Online 24 formidler også brukskreditt opptil kr. 250.000,- samt Fleksibelt lån opptil kr. 400.000,-.

Det er raskt og enkelt å søke lån hos Online 24, og man vil få svar på søknaden innen kort tid. I tillegg er det mulig å tegne gjeldsforsikring på lånet, dersom dette er ønskelig.

Fordeler

Ved å benytte Online 24, sparer man tid på søknadsprosessen om refinansiering. Dersom man blir tilbudt lån fra flere banker, kan man velge lånetilbudet som tilbyr de beste betingelsene. Det er også positivt at man kan låne helt opptil kr. 500.000,-, og betale ned lånet på 15 år. Hovedgrunnen til at man ønsker å refinansiere er å redusere utgiftene hver måned. Dette kan man få til ved å samle all mindre gjeld i ett lån, og øke nedbetalingstiden. Det er også en fordel at man får raskt svar på søknaden, og at Online 24 tilbyr gjeldsforsikring på sine lånetilbud.

Ulemper

En ulempe ved å refinansiere via Online 24 er at den effektive renten er relativ høy – sammenlignet med andre usikrede lån på det norske markedet. Online 24 formidler dessuten lån med høye gebyrer (etableringsgebyr på kr. 900,-. samt månedsgebyr på kr. 35,-).

Vilkår for å søke

Et minimumskriterium for å søke lån hos Online 24 er at man har fylt 25 år. Man må i tillegg ha en årsinntekt på kr. 150.000,- eller mer. Det kreves dessuten at man ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkasso-saker.

SØK NÅ
Annonselenke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *