Nordea refinansiering

SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 65.000 kr, over 5 år, effektiv rente: 18,52%, kostnad: 31.657 kr, totalbeløp: 96.657 kr

Nøkkeltall

Effektiv rente: Fra 18,52%
Lånebeløp:
10 000 – 250 000
Nedbetalingstid: 1-8 år
Aldersgrense: 18 år
Inntektskrav: 150 000

Generell info om Nordea

Nordea ble grunnlagt i år 2000, og er et av Nordens største bank- og finanskonsern. Hovedkontoret ligger i Stockholm (Sverige), og hovedkvarteret for Nordea Norge befinner seg i Oslo.

Navnet Nordea er basert på en sammenslåing av de engelske ordene “Nordic” og “Ideas”.

Nordea har rundt 11 millioner kunder, og driver sin virksomhet i 16 land – enten via bankkontorer eller via datterselskaper. Nordea har også person- og bedriftskunder i Russland, Estland, Latvia og Litauen. Finanskonsernet tilbyr en rekke bank- og finanstjenester – bl.a. boliglån, kredittkort, bil- og båtlån, forbrukslån, sparekonti og forsikring. Ønsker man å refinansiere hos Nordea, er dette også mulig.

Nordea vant prisen “Bank of the year” I 2015, og prisen ble delt ut av Finans- og Banktidsskriftet “The Banker”. I tillegg vant Nordea samme år utmerkelsen “Beste Bank i Norge, Finland og Danmark”.

Nordea tilbyr lån uten sikkerhet for privatpersoner, og man kan låne fra kr. 10.000,- og opptil kr. 200.000,-. Det er mulig å få avdragsfrihet på refinansieringslånet i opptil ett år, noe som kan være aktuelt om man har behov for å redusere månedutgiftene i oppstarten av låneperioden. Maksimum nedbetalingstid på lån uten sikkerhet hos Nordea er 5 år.

Tidligere måtte man være kunde hos Nordea for å kunne søke forbrukslån eller refinansieringslån. Denne praksisen er nå endret, og man slipper å opprette bankkonto hos dem for å søke om et usikret lån.

Fordeler

Med et lån til refinansiering hos Nordea vil man kunne betale ned sin gjeld raskt, da maksimum nedbetalingstid er 5 år. En annen fordel er at banken tilbyr avdragsfrihet på lånet i opptil 12 måneder. Dette bidrar til å redusere månedsbeløpet så lenge avdragsfriheten gjelder. Det er også positivt at Nordeas etableringsgebyr er kr. 600,-. Dette er lavere enn flere andre banker og finansinstituasjoner på markedet.

Ulemper

En ulempe med et refinansieringslån hos Nordea, er at man må betale et månedsgebyr på kr. 50,-. I tillegg kan det for enkelte være negativt med kort nedbetalingstid. Dette gjelder først og fremst lånetakere som ønsker en finansiell løsning som gir lavest mulig månedsutgifter.

Vilkår for å søke

Nordea har ingen spesielle inntektskrav for personer som ønsker å  søke om lån uten sikkerhet. Det eneste som kreves er at man har fylt 18 år og ikke har betalingsanmerkninger. Utover dette blir hver enkel søknad vurdert av en lånerådgiver.

SØK NÅ
Annonselenke

Meny