Komplett Bank

komplett-refinans

Søknadsskjema

Annonselenke

Nøkkeltall

Effektiv rente:Fra 07,90%
Lånebeløp:
50 000 – 500 000
Nedbetalingstid:15 år
Låneeksempel:Lån kr. 65.000,- over 5 år. Effektiv rente: 17,8%. Etableringsgebyr: kr. 950,-. Totalt: kr. 95.872,-

Generell info om Komplett Bank

Komplett Bank ble etablert i 2014, og er en norsk bank som tilbyr lån uten sikkerhet til privatpersoner. Komplett Bank har konkurransedyktige betingelser, og månedsutgiftene på et forbrukslån hos dem ligger betydelig lavere i forhold til andre aktører på markedet. Dersom man ønsker å refinansiere, kan et fleksibelt lån hos Komplett Bank anbefales. Ved å samle sammen dyr kredittkortgjeld og smålån, får man mer penger å rutte med hver måned. I tillegg slipper man å betale gebyrer til de forskjellige kreditorene, og ett enkelt lån gir bedre økonomisk oversikt.

Komplett Bank samarbeider med Komplett Group, som eier 16 populære nettbutikker – deriblant Komplett.no, MPX.no, Blush.no og Bildeler.no. Banken har sitt kontor på Lyssaker, i nærheten av Oslo.

Et usikret lån hos Komplett Bank gir lånetaker rett til en fleksibel nedbetalingsplan. Man bestemmer selv hvor mye man ønsker å betale ned på lånet, så lenge man betaler minimumsbeløpet som består av renter og gebyrer.

Banken tilbyr betalingsforsikring på lånet i samarbeid med BNP Paribas Cardif, dersom dette er ønskelig.

Fordeler

Komplett Bank har gunstige betingelser på refinansieringslån, og man kan redusere månedskostnadene betydelig. I tillegg får man øyeblikkelig svar på nettsiden om lånet er innvilget. Signerer man låneavtalen med Bank-ID, vil pengene dessuten komme raskt på inn på kontoen. Hos Komplett Bank kan man låne opptil kr. 400.000,-, og nedbetalingsplanen er fleksibel. Som en ekstra trygghet kan banken tilby betalingsforsikring.

Ulemper

Komplett Bank har et relativt høyt etableringsgebyr, som varierer fra kr. 490,- til kr. 1950,-. Etableringsgebyret bestemmes av lånets størrelse.

Vilkår for å søke

For å kunne søke om Fleksibelt lån hos Komplett Bank, må man ha fylt 20 år. Et annet minimumskrav er at søkeren må ha fast adresse i Norge. Søkeren må heller ikke ha aktive inkasso-saker mot seg eller ha betalingsanmerkninger.

Gå til søknadsskjema