Compare King

SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 150.000 kr over 5 år, effektiv rente: 9,99%, kostnad: 47.250 kr, totalbeløp: 197.250 kr

Nøkkeltall

Effektiv rente: Fra 7,60%
Lånebeløp:
5 000 – 500 000
Nedbetalingstid: 1-15 år
Aldersgrense: 20 år
Inntektskrav: 250 000

Generell info om Compare King

Compare King er et norsk selskap som ble stiftet i 2014, og formidler lån uten sikkerhet til privatpersoner. Som låneformidler samarbeider de med en rekke banker og finansagenter- bl.a. Instabank, Svea Finans, Instabank, BB Finans, BlueStep, Folkefinans og AS Financiering.

Compare King har sitt hovedkontor i Bergen, og har også en avdeling i Warszawa (Polen). Det er gratis å benytte seg av tjenesten, og man sparer mye tid ved å sende inn en enkelt søknad til Compare King. Etter kort tid vil man motta lånetilbud fra de forskjellige bankene, og man kan velge lånet som tilbyr de beste betingelsene. Dette gjør at man kan oppnå lavere rente når man ønsker et lån uten sikkerhet. I tillegg slipper man å bruke tid på å søke om lån til hver av bankene.

Compare King har et bredt spekter av finansieringstilbud, og man kan velge mellom forbrukslån, refinansiering, smålån, kredittkort, billån eller fritidslån. Skal man refinansiere dyr kredittkortgjeld eller andre mindre lån, kan det være bra å vite at man kan låne helt opptil kr. 500.000,- via Compare King. Velger man maksimum nedbetalingstid som er 15 år, vil man kunne redusere månedsutgiftene betraktelig.

Compare King lover raskt svar på lånesøknaden og søknadsprosessen er enkel.

Fordeler

Et lån til refinansiering gjennom Compare King er en fordel om man ønsker å få flere lånetilbud via én søknad. Det er også en fordel å kunne låne opptil kr. 500.000,- samt å velge lang nedbetalingstid. Lånetilbudene via Compare King har dessuten lavere etableringsgebyr enn andre aktører på markedet. Det stilles heller ingen krav om minimum årsinntekt når man skal søke om refinansiering via låneformidleren.

Ulemper

Alle lån uten sikkerhet opererer med høy effektiv rente, noe som er uheldig når man vil redusere månedsutgiftene ved å refinansiere. Utover dette er et refinansieringslån via Compare King et bra alternativ for de fleste.

Vilkår for å søke

For å kunne søke lån om refinansiering via Compare King må man ha fast inntekt. Det kreves også at man har fylt 20 år, er norsk statsborger og ikke har betalingsanmerkninger.

SØK NÅ
Annonselenke

Meny