SØK NÅ
Annonselenke
Lån: 65.000 kr over 5 år, effektiv rente: 14,0%, totalkostnad: 89.093 kr.

Nøkkeltall

Effektiv rente:Fra 6,80%
Lånebeløp:
5 000 – 500 000
Nedbetalingstid:1-15 år
Aldersgrense:18 år
Inntektskrav:100 000

Generell info om Aconto

Aconto er en låneagent som samarbeider med ledende banker i Norge som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Selskapet sjekker muligheten for lån opp mot en rekke banker og finner den banken som gir deg det beste lånet. Lånetilbudet er uforpliktende og tjenesten fra låneagenten er gratis.

For tiden samarbeider Aconto med følgende banker: DNB, re:member, Collector Finans, yA Bank, Svea Finans, Santander, Ekspresbank, BB Finans, Komplett Bank og Bluestep Finans.

Aconto har 10 saksbehandlere som jobber tett med de samarbeidende bankene for hver eneste søknad. Selskapet har rask levering og lover svar på søknaden innen fire timer. Teoretisk kan du dermed ha pengene på konto allerede neste dag.

Banken gir også refinansieringslån uten sikkerhet opptil 500 000 kr. Den laveste effektive rente som tilbys er 6,80%. Nedbetalingstiden varierer fra ett til 15 år.

Fordeler

Aconto innhenter tilbud fra opptil 10 banker,noe som er en stor fordel for å oppnå de beste betingelsene i markedet. Tjenesten er gratis og sparer deg for både tid og penger. Det tar tid å sammenligne lånetilbud i de forskjellige bankene og den tiden sparer Aconto deg for, noe som er en stor fordel.

Videre har Aconto av rente og de gir svar på søknaden innen fire timer. Lånetilbudene du får er uforpliktende. Aconto tilbyr både forbrukslån og refinansiering og du vil få egen kundekontakt.

Ulemper

Alle bankene som Aconto samarbeider med har etableringsgebyr. Etableringsgebyr er med på å øke den effektive renten og det er ikke uvanlig at gebyret utgjør 1000 kr.

Den nettsiden som Aconto har kunne vært mer brukervennlig. Flere av konkurrentene har en nettside hvor det er lettere å orientere seg.

Vilkår for å søke

Når du skal søke om lån hos Aconto må du være minst 21 år. Videre må du ha fast årsinntekt på over 200 000 kr og du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

SØK NÅ