Fem tilbydere med lav effektiv rente på refinansiering

lav-rente

Å refinansiere gjeld, enten det er snakk om et boliglån eller et forbrukslån, vil som regel lønne seg. Men vilkårene er forskjellige hos de ulike bankene på det norske markedet, og forskjellen på den effektive renten kan utgjøre flere tusenlapper i måneden. Derfor skal vi nå se nærmere på fem anbefalte tilbydere med lav effektiv rente på refinansiering.

Bank Norwegian

På få år har Bank Norwegian (et underselskap av flyselskapet Norwegian) opparbeidet seg en solid kundemasse og blitt en av de mest populære bankene i landet for kredittkort og forbrukslån. I nyere tid har de også spesialisert seg på refinansiering, og tilbyr i dag blant de beste lånene for refinansiering av gjeld. Den effektive renten hos Bank Norwegian ligger i snitt på 17,80 prosent, noe som absolutt er konkurransedyktig. Tar man med i betraktningen at søkekriteriene er svært overkommelige, så er Bank Norwegian et godt valg for refinansiering.

Opp Finans

Opp Finans er en lånetjeneste som tilbys av den norske storbanken Gjensidige. Her kan du søke om å refinansiere inntil 350 000 kroner med en effektiv rente som i snitt ligger på 16,80 prosent – med andre ord en av markedets laveste effektive renter. Opp Finans har også spesialisert seg på refinansiering, og tilbyr eget søknadsskjema med egne vilkår for deg som trenger et forbrukslån til refinansiering. Absolutt et av de gunstigere valgene, som varmt kan anbefales.

Ikano Bank

Ikano Bank tilbyr både refinansiering, kredittkort og forbrukslån, der det er førstnevnte vi her skal fokusere på. Hos Ikano Bank kan du nemlig søke om å refinansiere gjeld på inntil 200 000 kroner. Dette er en del lavere enn hva mange konkurrenter tilbyr, men allikevel nok for de fleste. Og med en nominell rente på ned mot 8,9 prosent er det til svært konkurransedyktige priser at man refinansierer. Den effektive renten på sin side ligger i snitt på 17,89 prosent, noe som heller ikke er en dårlig rente, og som gjør at Ikano Bank er et godt alternativ for refinansiering.

Santander

Da Santander i slutten av 2014 kjøpte opp den norske storbanken GE Money Bank ble Santander-konsernet et av de største i Norge på forbrukerfinansiering. Her kan du søke om å låne og refinansiere inntil 350 000 kroner med en nominell rente som begynner på 7,9 prosent. Refinansieringen kan gi deg en nedbetalingstid på inntil 15 år, og søknadsskjemaet fyller du ut på bare noen få minutter. Den effektive renten ligger i snitt på 16,33 prosent, noe som er blant markedets laveste når det kommer til refinansiering av forbrukslån og lignende gjeld.

yA Bank

yA Bank er en populær, norsk internettbank som tilbyr forbrukslån, kredittkort og ikke minst refinansiering. Her kan du søke om å få refinansiert en sum på inntil 400 000 kroner, der den effektive renten i snitt ligger på habile 14,1 prosent. Svært få andre banker kan matche dette, og ofte vil derfor yA Bank være et av de beste alternativene når det kommer til refinansiering. Det eneste minuset er at søkekriteriene er noe strenge, men utover dette er yA Bank absolutt en av våre fem anbefalte tilbydere med lav effektiv rente.